Κωνσταντίνος Παυλόπουλος

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Θανάση Βασιλόπουλου

about_me_photo

Λίγα λόγια για μένα!

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας με πτυχίο τεχνολόγου Γεωπόνου και ταυτόχρονα ενεργός αθλητής σε ομάδα μπάσκετ της πόλης, ενώ συνεχίζω να διαπρέπω και στον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς κάθε χρόνο αγωνίζομαι στο πρωτάθλημα μαζικού αθλητισμού του δήμου Καλαμάτας.

Ο πολιτικός βίος του δήμου, χρειάζεται και τους νέους ανθρώπους. Όχι μόνο για να ενισχύσουν τις διοικητικές μηχανές με φρέσκες ιδέες και όρεξη για δουλειά, αλλά και για να μάθουν δίπλα στους εμπειρότερους και να ανεβάσουν το επίπεδο της πολιτικής ζωής.

Αυτό αποτελεί ανάγκη, όχι μόνο για την ανανέωση του πολιτικού προσωπικού, αλλά και για να βρει ο 20άρης, ο 30άρης και ο 40άρης, τον άνθρωπο εκείνο που θα κατανοεί τις ανάγκες και τους προβληματισμούς του και θα τον εκπροσωπεί στα όργανα διοίκησης.

Παυλόπουλος Κωνσταντίνος

Οι θέσεις μας

Ποιοι Είμαστε

Είμαστε συμπολίτες, γείτονες, φίλοι, με παρουσία στην αυτοδιοίκηση, την επαγγελματική ζωή, την κοινωνική δράση. Είμαστε δημότες, που πιστεύουμε στις δυνατότητες του Δήμου Καλαμάτας. Είμαστε πολίτες, που θέλουμε η ζωή μας να γίνει ακόμα καλύτερη.

Τι Πιστεύουμε

Πιστεύουμε στη συμμετοχή των πολιτών, που πρέπει να έχουν λόγο και ρόλο στα σημαντικά ζητήματα που τους αφορούν. Πιστεύουμε στο μέτρο, στη σύνθεση και τη συναίνεση. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να αξιοποιήσουμε τη θετική πορεία του Δήμου Καλαμάτας τα προηγούμενα χρόνια και να πετύχουμε ακόμα περισσό

Τι Θέλουμε

Θέλουμε να αποτελέσουμε βήμα ανοικτού διαλόγου και συμμετοχής. Θέλουμε να πετύχουμε τη σύνθεση, που προκύπτει μέσα από θέσεις και αντιθέσεις. Θέλουμε να μοιραστούμε τις σκέψεις μας, να ανταλλάξουμε ιδέες, να προσπαθήσουμε μαζί για το Δήμο της Καλαμάτας.

Που Στοχεύουμε

Να κάνουμε ακόμα καλύτερο το Δήμο της Καλαμάτας. Να προσφέρουμε ακόμα περισσότερες υπηρεσίες σε κάθε δημότη. Να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την ποιότητα της ζωής μας.

Οι φωτογραφίες μας

H ΚΟΙΝΩΝΙΑ στο προσκήνιο...